El dia que va acabar Friends

Com tota persona criada entre el final dels 80 i principis dels 90, els primers records que tinc de la infància giren entorn una petita caixa marca Sony que teníem a casa. Son Goku, Arale, Doraemon, Oliver i Benji, eren alguns dels meus herois preferits de l’època. La meva mare sempre em deia: “Quan siguis gran ja no miraras sèries i faràs coses de profit”. Sembla ser doncs que encara no m’he fet gran ja que amb els anys la meva afició per les sèries en general ha anat augmentant. Sèries anime,sèries amb personatges reals… De fet calculo que dec tenir unes 100 sèries en DVD.

Com a anècdota he de dir que a mi el cinema mai m’ha cridat l’atenció. Siiiii, miro les pel·lícules “mediàtiques” per així dir-ho… Però no acostumo a anar al cinema, cosa curiosa ja que el meu grup d’amics són bastant cinèfils. Llavors què tenen les sèries que a mi m’enganxen tant? Pot ser que són episodis curts i fàcils de seguir? Pot ser la comoditat de veure’ls a casa?

Fa uns quants anys els meus pares es van abonar al Cnal Plus només pel futbol i per Friends, que realment és la meva sèrie preferida. Em vaig entristir una mica el dia que va acabar si us he de ser sincers.

Com tots, jo també tinc moments emotius i que recordo amb nostalgia davant la caixa tonta: quan Goku es transformà en Superguerrer, el primer petó de Ross i Rachel, el primer viatge dels Alcántara a la platja…
Realment les sèries s’han convertit en una peça clau en el meu temps d’oci.

La última que estic veient és Gossip Girl, cosa sorprenent ja que a mi les sèries “pastelon” no m’agraden. Per acabar, i com a anècdota us deixo un video d’un grup anomenat The Pretty Reckless, liderat per l’actriu de Gossio Girl Taylor Momsen. Algun dia us parlaré d’aquest grup, però només un altre dia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: